Operaatio lentävä pyörätuoli Operaatio lentävä pyörätuoli
Operaatio lentävä pyörätuoli Ruskeasuon koulu Lentäjien juhannus Kauhavalla Tukijat
Yhteystiedot
Lentäjien juhannus Kauhavalla 2002

Finnair ja DC-9 olivat taas näyttävästi esillä Kauhavan perinteisillä Lentäjien Juhannusjuhlilla 21.6., peräti jo seitsemättä kertaa! Pienet sadekuurotkaan eivät latistaneet kuulua suvijuhlaa vaan lentonäytökset taiteiltiin alkuperäisin suunnitelmin. Kalustoa oli näytillä niin maassa kuin ilmassa; mm. Itävallasta Saab-105, Ranskasta Jaguar-pari (tosin vain maassa), Saksasta Tornado ja Hollannista F-16. Kotimaista antia edustivat mm. Vinka-koulukone, Mi-8, SatLston F-18 Hornet ja tietysti Midnight Hawks -osasto!

Illan juonnot hoituivat totutusti Klasu Thomassonin ja Sari Tammisen johdolla. Pentti Hietanen, Maarit Peltoniemi ja Sanna Pietiäinen orkestereineen tanssittivat yli puolelleöin. Illan kruunasi Laura Voutilainen Show. Jossain välissä ehdittiin viel pyörittää olympiavoittajaa ja MM-kumparemestar-Janne Lahtelaa Hawkin kyydissä! Iltaan aina oleellisena kuulunut Juhannusneidon kruunaus tapahtui nyt 50. kerran!

Finnairin työjuhta DC-9 lennätti illan aikana neljällä täydellä hyväntekeväisyyslennolla lähes viisisataa onnellista paikkakuntalaista ihastelemaan tiluksiaan taivaalta!

Juhannusaaton toteutuksesta suuri kiitos kuuluu Finnairin markkinoinnille, Matkustamopalvelulle, Ilmailulaitokselle, ja Neste/Fortumille. Käytännön työskentelystä vastasi illan motivoinut miehistö kapteeninaan Pekka Puttonen, cop Mika Allinen ja cabinissa vanhempana Sari Jokinen sekä Hanne Johansson ja Miia Holopainen. Mekaanikkoa, ties monennettako kertaa Peku Lehtola ja red capina Tom Edwardsson. Maapalvelua yms. asioita hoitivat purseri Tarja Niemi ja allekirjoittanut.

Operaatio lentävä pyörätuoli kiittää teitä kaikkia, jotka osallistuivat tavalla tai toisella yhteiseen operaatioomme hienon asian puolesta! Hyvää kesän jatkoa kaikille!

Seppo Seuranen

<= Takaisin


Operaatio lentävä pyörätuoli
Finnair Oyj, HUB/59
PL 2194, 01053 Finnair
puh 0500 463 509
fax (09) 548 2353
info@lentavapyoratuoli.net