Operaatio lentävä pyörätuoli Operaatio lentävä pyörätuoli
Operaatio lentävä pyörätuoli Ruskeasuon koulu Lentäjien juhannus Kauhavalla Tukijat
Yhteystiedot
Lentäjien juhannus Kauhavalla 2008

Kauhavan miehistö niin maassa kuin taivaallakin ! Ylhäältä vas. lentöemännät Elina Kallionpää ja Anu Kamppinen sekä stuertti Joni Yliannala, alhaalta vas. purseri Siru Niemi (vapaalla), stuertti Seppo Seuranen, perämies Jari Paljakka, purseri Tarja Niemi, lentokapteeni Timo Valjakka ja lentokapteeni evp. Pena Niemi (vapaalla).

Juhannusaatto Kauhavalla valkeni sateisena ja epävakaisena, liekö syynä luku 13 ? Näin mones kerta oli kyseessä, kun Operaatio lentävä pyörätuoli järjesti tänäkin vuonna erikoislennon Kauhavan Lentäjien Juhannusjuhlille. Itse juhlat järjestettiin jo 64. kerran. Mutta eipä huolta iltapäivän säästä. Kun Finnairin Airbus A319 laskeutui Hgistä Kauhavalle n. klo. 16.50, toi se mukanaan myös hienon sään Ilmavoimien 90-v juhlan kunniaksi.

Lentonäytöksiä riitti iltapäivästä puolilleöin (www.lentajienjuhannus.fi). Pääesiintyjinä olivat Russian Knights-taitolento-osasto Venäjältä ja kotimainen Midnight Hawks ennennäkemättömine savutuslaitteineen. Musiikista vastasivat mm. Paula Koivuniemi, Ilmavoimien Big Band, Stalingrad Cowgirls ja Muska Babitsin. Juontajina toimivat Marianne Harjula ja VeePee Lehto.

Operaatio lentävä pyörätuoli lensi edellisvuosien malliin neljä yleisölennätystä illan aikana ja sanomattakin oli selvää, että lennot olivat loppuunmyytyjä. Juhannusjuhlilla oli n. 10.000 maksanutta, joten tyytyväisiä olivat varmaankin niin juhlijat kuin myös järjestäjät. Tyytyväinen on myös Operaatio lentävä pyörätuoli kiittäen aaton lennoista kaikkia talkoisiin osallistuneita henkilöitä ja tahoja.

Seppo Seuranen
Operaatio lentävä pyörätuoli

<= Takaisin


Operaatio lentävä pyörätuoli
Finnair Oyj, HUB/59
PL 2194, 01053 Finnair
puh 0500 463 509
fax (09) 548 2353
info@lentavapyoratuoli.net